Contactlenzen, zonnebrillen en correctiebrillen voor de laagste prijzen in europa

Als toonaangevend merk in de optiek- en gehoormarkt blijft Optical Center groeien met een sterke groei, talrijke openingen per maand en ambitieuze internationale ontwikkeling.
Het merk heeft nu 650 winkels, waarvan 43 internationaal.
De audiologie die sinds 2007 in al onze winkels is geïntegreerd, maakt het mogelijk om deze twee complementaire beroepen op dezelfde plaats te combineren om onze klanten te bedienen.
Vandaag zoeken we in heel over de hele wereld:
Waarom Optical Center integreren? Onze opticiens, optometristen en audioprothetisten profiteren van ideale werkomstandigheden dankzij hightech ruimtes die zijn ontworpen voor elk beroep en uitgerust met de modernste apparatuur.
Een sterke en stimulerende bedrijfscultuur gebaseerd op menselijke kwaliteiten< /b>, de bereidheid om te evolueren en het gevoel van het collectief laat iedereen tot bloei komen en verantwoordelijkheden opnemen binnen jong en dynamisch teams.
De vestiging in heel Frankrijk, maar ook in België, Luxemburg, Zwitserland, Spanje, Canada, Engeland en Israël, stelt elke werknemer in staat om te profiteren van interne promoties, om hun plaats van leven te kiezen en te bloeien in hun professionele leven.
De kwaliteiten die we zoeken
 • Gepassioneerd en dynamisch Niets is ooit in steen gebeiteld, onze manier van uitoefenen van ons beroep evolueert: we ontmoeten onze klanten met onze OC Mobiles, we bieden hen de mogelijkheid om schoonheid op verschillende manieren te zien: bril, lenzen, maar ook chirurgie in ons Clinique Optical Center. We combineren optiek en horen met onze gepatenteerde hoorbrillen. En jij wordt een acteur in deze ontwikkelingen!
 • Teamwerk Een Optical Center-team bestaat uit minimaal 4 personen, gemiddeld 6 personen, inclusief een audioprosthesist en een manager om ieders potentieel te onthullen. Het hoofdkantoor is beschikbaar, responsief en attent op uw behoeften. De winkels om je heen zijn één groot team en we komen bij elke gelegenheid samen om onze successen te vieren.
 • Gemotiveerd en ambitieus Je neemt deel aan een uniek ondernemersavontuur, dat je geweldige ontwikkelingsperspectieven biedt.
 • Je belangrijkste missies
  01Ontvangenontdek en adviseer onze klanten om hen een Optical Center-ervaring te laten beleven, veel meer dan een simpele aankoop...
  02PresenterenEn benadruk onze knowhow en onze luxe en hightechproducten met respect voor het DNA van elk merk en elke leverancier.
  03LoyaliteitEn behaal de gekwantificeerde doelstellingen bepaald door uw verkoopafdeling, om uw prestaties zowel kwantitatief als kwalitatief te verhogen.
  Kenmerken
  U tekent een CDI-contract, dicht bij uw huis om uw reistijd te minimaliseren.
  Bij Optical Center, naast sociale voordelen zoals restauranttickets en het mutuelle-bedrijf profiteert u bij uw komst van een jaarlijkse verhoging van uw salaris, evenals zware bonussen op uw omzet, op uw doelstellingen en op de winstgevendheid.
  Uw inspanningen en uw smaak voor goed uitgevoerd werk worden beloond bij Optical Center.
  Ook volg je tijdens je professionele loopbaan regelmatig opleidingen om voorop te lopen in je vakgebied en je open te stellen voor specialismen als je dat wenst.

  Neem contact met ons op

  Bijstand en Advies

  Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

  0820 570 340

  *(Prijs van een lokaal gesprek in Frankrijk)

  Newsletter

  Ontvang ons nieuws en aanbiedingen

  De voordelen van Optical center

  Koop met vertrouwen

  Wederzijdse vergoeding

  Wederzijdse vergoeding

  Ontdek
  Garantie 1 jaar

  Garantie
  1 jaar

  Ontdek
  Internet Exclusieve Prijzen

  Internet Exclusieve Prijzen

  Ontdek
  Snelle bezorging

  Snelle bezorging

  Ontdek